We make the hotel’s guest experience stand out!

(Information in Swedish)

Spännande möjlighet för ambitiös ekonom;

Zaplox AB (publ) söker en operativ CFO

Zaplox, en global marknadsinnovatör för den mobila gästresan, stärker vårt team med en operativ CFO. Detta är en central och viktig position för Zaplox där vi söker en ambitiös, driven och kompetent person som vill ta nästa steg i ett mindre noterat internationellt tillväxtbolag.

Zaplox hjälper hotell i Europa och USA att skapa en modern och lönsam mobil gästupplevelse för sina gäster. Zaplox erbjuder en mjukvaruplattform för att hantera gästens hotellvistelse som erbjuder kontaktfri mobil in- och utcheckning, mobila nycklar och kiosklösningar. Efterfrågan för Zaplox lösningar har ökat starkt i samband med COVID-19 pandemin då hotell vill erbjuda sina gäster kontaktfria alternativ för lägre smittorisk.

Som operativ CFO arbetar du nära vår CEO och får ansvar för flera viktiga områden på ett tillväxtbolag.

Vi söker en person med följande erfarenhet och kvalifikationer

 • Civilekonom med redovisningsinriktning eller motsvarande
 • Minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet
 • Behärskar engelska obehindrat i arbetet både i tal och skrift
 • Fördel om du har arbetat både på stort och litet bolag
 • Fördel om du har arbetat på ett noterat bolag (ej krav)
 • Fördel om kunskap på MAR regelverket (ej krav)
 • Fördel om du har arbetat med avtal för mjukvara i Europa och USA
 • Fördel om du har erfarenhet av att hantera HR relaterade uppgifter på mindre bolag
 • Fördel om är duktig på att kommunicera både verbalt och i skrift

Denna tjänst är en fantastisk möjlighet möjlighet för en affärsinriktad ekonom som vill komma vidare i karriären genom att arbeta med ekonomi, HR och legal på ett noterat bolag med bolag både i Europa och USA.

För att lyckas i den här rollen tror vi att du;

 • Är analytiskt i kombination med förmåga att verkställa rationellt och pragmatiskt
 • Är en person som är självstartande och gillar att lösa utmaningar enskilt eller i team
 • Är en person som har hög ambition med ditt arbete och vill fortsätta att utvecklas genom stort ansvar och arbete i en dynamisk internationell miljö.

Team Zaplox välkomnar dig

Zaplox har ett globalt uppdrag med att hjälpa hotell att förbättra gästupplevelsen för miljoner gäster och driva den digitala utvecklingen av hotellmarknaden. Det är en viktig mission och spännande resa att vara en del av, vilket också skapar stora personliga tillväxtmöjligheter för dig som en del av Zaplox-teamet.

Vi är noterade på Nasdaq First North Growth Market och erbjuder dig både en dynamisk arbetsplats, ett globalt arbetssätt och konkurrenskraftiga villkor. Du kommer att älska att arbeta på Zaplox om du vill nå din fulla potential, arbeta på ett dynamiskt snabbt företag som kommer att förändra hur hotell miljoner hotellgäster upplever hotellvistelsen genom Zaplox gästresa. 

Ansök nu!

Detta är en heltidsanställning i Lund, Sverige. Positionen kan innehålla vissa resor till spännande nyckelplatser för våra kunder. Observera att Zaplox inte erbjuder stöd för omlokalisering.

Vi ser fram emot din ansökan, skicka ditt CV och ett personligt brev till work@zaplox.com. Vi utvärderar och återkopplar till kandidater kontinuerligt.

Om Zaplox 
Zaplox hjälper hotell och semesterboenden att skapa en modern och lönsam mobil gästupplevelse. Zaplox är marknadsinnovatör av den mobila gästresan och mobila nyckeltjänster för den globala hotellmarknaden med en total marknadspotential om cirka 20 miljoner hotellrum. Zaplox är verksamma i Europa och Nordamerika och erbjuder en mjukvaruplattform för att hantera gästens hotellvistelse. Med Zaplox kan hotellen erbjuda självbetjäning vid in- och utcheckning, samt distribuera mobila nycklar för hotellrummen direkt till gästernas mobiltelefoner.

Zaplox lösningar innehåller ett SDK (Software Development Kit) som gör det möjligt för hotell att lägga till Zaplox-funktionalitet till sin befintliga hotellapp, och Zaplox mobilapp som är ett kostnadseffektivt sätt för hotell att lansera sin egen app. Dessutom erbjuder Zaplox en kiosklösning för självbetjäning som hjälper till att leverera en friktionsfri gästresa. Zaplox fungerar med alla större smartphone-plattformar, kan stödja lås och hotellsystem, och ersätta eller samexistera med nyckelkort och fysiska nycklar. Zaplox system har varit i kommersiellt bruk sedan 2011 i leveransen av mer än 3,5 miljoner gästnätter. Zaplox grundades 2010 på Ideon Science Park Lund, Sverige, och har kontor i Europa och USA. Zaplox aktie är noterad på Nasdaq First North Growth Market. zaplox.com