Nyheter

Läs det senaste från Zaplox här.

Zaplox har presenterat sina mobila nyckeltjänster på HITEC tillsammans med partners

Zaplox AB (publ) (”Zaplox”) – marknadsinnovatören för mobila nyckeltjänster – har deltagit på världens största teknikmässa för hotellbranschen, HITEC. Mässan hölls i Toronto 26 – 29 juni, med över 6500 besökare från cirka 65 länder. Zaplox presenterade sina mobila nyckeltjänster tillsammans med samarbetspartners.

Zaplox har ringt i börsklockan

Zaplox AB (publ) (”Zaplox”) med VD Magnus Friberg ringde idag klockan nio på morgonen i börsklockan på Nasdaq Stockholm First North, för att annonsera första dagen för handel i bolagets aktie.

Zaplox AB (publ): Första dag för handel på Nasdaq Stockholm First North

Idag, den 8 juni 2017, inleds handeln i Zaplox AB (publ) (”Zaplox”) aktier på Nasdaq Stockholm First North. Aktien har ISIN-kod SE0009722465 och handlas under symbolen ”ZAPLOX”. Zaplox genomförde under april/maj 2017 en nyemission som tillförde bolaget cirka 42,3 MSEK efter emissionskostnader, avsedd att finansiera expansionsplanerna för att etablera bolaget som en ledande global leverantör av mobilbaserade tjänster till hotell, semesterboenden och deras gäster.

Zaplox har fått order från den spanska hotellkedjan Mélia

Zaplox AB (publ) (”Zaplox”) – marknadsinnovatören för mobila nyckeltjänster – får en order från Mélia, en spansk hotellkedja med sju kända hotellvarumärken och ca 370 hotell med 95 000 rum fördelade på fyra kontinenter. Ordern innebär att Zaplox’ lösning installeras på ett av kedjans hotell. 

Zaplox AB godkänt för notering på Nasdaq Stockholm First North

Zaplox AB (”Zaplox”) meddelar att bolaget har uppfyllt kraven för notering på Nasdaq Stockholm First North och idag, den 2 juni 2017, har erhållit marknadsplatsens formella godkännande. Första dag för handel i Zaplox aktier beräknas att bli den 8 juni 2017.

Zaplox signerar avtal med USA-baserade One Palm Apartments

Zaplox AB (Zaplox) – marknadsinnovatören för mobila nyckeltjänster – har signerat ett avtal med One Palm Apartments (One Palm), som erbjuder andelslägenheter i premiumsegmentet i Sarasota, Florida, USA. Zaplox levererar inom ramen för avtalet en helhetslösning med mobilapp och administrationsportal för att hantera personliga mobila nycklar och kommunikation med långtidsboende gäster.